Werkwijze

Kennismaken

U bent van plan de organisatie van uw bruiloft, geheel of gedeeltelijk, uit handen te geven. Het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in mij als uw weddingplanner, en dat wij op dezelfde lijn zitten. Om die reden maak ik een afspraak bij u thuis voor een oriŽnterend gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik uw wensen en verwachtingen voor uw bruiloft inventariseren en ik zal u, indien gewenst, enkele ideeŽn voorleggen.


Offerte

Na ons oriŽnterend gesprek maak ik een gedetailleerde offerte waarin de door u tijdens het gesprek geuite wensen zijn opgenomen. Na ontvangst van de voor akkoord getekende offerte, ga ik aan het werk.divider


Aanpak

Wanneer wij met elkaar gaan samenwerken, zal ik mijn vertaling van uw ideeŽn bij onze volgende afspraak presenteren met een speciaal voor uw bruiloft gemaakt moodboard.


Behalve van mijn creativiteit en inlevingsvermogen maak ik voor de uitvoering van ideeŽn gebruik van een met zorg samengesteld netwerk van leveranciers. Zij bieden producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.


Een bruiloft organiseren is een continu proces, daarom zullen wij in de periode voorafgaand aan uw bruiloft, regelmatig contact met elkaar hebben.
Is uw bruiloft volgens uw wensen verlopen, dan is mijn missie geslaagd!


img